امروز

پنج شنبه, ۱۶ آذر , ۱۴۰۲

  ساعت

۰۰:۱۳ قبل از ظهر

سایز متن   /

به گزارش اختصاصی آوازه آنلاین، صبح امروز چهارشنبه ۵ بهمن ماه ۱۴۰۱ آیین اختتامیه جشنواره ملی تبیین “موشن گرافیک” با حضور علی‌رضا معاف، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، منصور احمدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان، برگزیدگان و اصحاب رسانه لرستان در تالار شهید آوینی مجتمع فرهنگی هنری ارشاد خرم‌آباد برگزار شد.

 

 

قرآن نافذترین، قوی‌ترین و کامل‌ترین سلاحی که در دست ماست

منصور احمدی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان یادآور شد: سلاحی که امروز در دست ماست سلاح قرآن است نافذترین، قوی‌ترین کامل‌ترین سلاحی که در دست ماست قرآن است.

 

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری گفت: میدان، جهاد، تبیین، حرکت، تجهیز کلمات کلیدی هستند که در بیانات اخیر حضرت آقا به کرات شنیده می شود.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان ادامه داد: فرمان حرکت از سوی ولی امرمان صادر شده است حرکت با سلاحی که در سینه ماست.

 

احمدی با اشاره به اغتشاشات اخیر تاکید کرد: همه ما وظیفه داریم نسبت به مسائل و جریانات پیش آمده بی تفاوت نباشیم، به مسائل واکنش نشان دهیم و کنشگر باشیم.

 

وی بیان کرد: زبان جامعه قرآنی زبان قرآن و بیانشان بیان قرآن است، کتابی که نافذ است و مردم با گوش جان آنرا می شنوند، درک می کنند و دوست دارند.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: همگی وظیفه داریم که نسبت به برنامه های فرهنگی، با زبان قرآن، مبلغ و مجاهد تبیینی باشیم.

 

 

هنر دینی و قرآنی باید برای مردم و در خدمت مردم باشد

دکتر علیرضا معاف ضمن تقدیر از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان جهت برگزاری این جشنواره ملی گفت: اهالی قرآن و یاران و دوستان قرآن با بقیه مردم متفاوتند چرا که بین کسانی که قرآن می‌خوانند و نمی‌خوانند تفاوت وجود دارد.

 

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به آیه «ان الله لا یحب من کان مختالا فخورا» بیان کرد: در این آیه کلمه مختالا فخورا یعنی همان خیال پرداز فخرفروش، خداوند انسانی که هنرش مردمی نیست و با هنر خود فخر می فروشد را دوست ندارد.

 

وی ادامه داد: هنر نباید فخرفروشانه، متکبرانه و اشراف مآبانه باشد پس هنری که با آن فخر فروشی و اشرافیت بسط پیدا کند هنر قرآنی و دینی نیست.

 

دکتر علیرضا معاف اضافه کرد: هنر دینی و قرآنی باید برای مردم و در خدمت مردم باشد.

 

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به جهاد تبیین بیان داشت: مقام معظم رهبری بر جهاد تبیین تاکید دارند، تکلیفی قرآنی، فریضه ای قطعی، فوری و واجب.

 

وی افزود: جهاد تبیین واجب عینی است پس همه مردم باید به روش های مختلف از موضع برابر، تواضع، عاطفه و محبت با مخاطب خود گفت و گو کرده و روشنگری کنند.

 

علیرضا معاف با اشاره به انواع جهاد یادآور شد: ۴ نوع جهاد داریم جهاد سیاسی، جهاد اصغر (جنگ نظامی)، جهاد اکبر (جهاد با نفس) و جهاد کبیر (فرهنگی) که جهاد تبیین نامگذاری شده است.

 

وی با آرامش گفتگو و تبیین کردن را از خصوصیات بارز جهاد تبیین دانست و تاکید کرد: رهبر حکیم ما یکی از ابزارهای مهم در جهاد تبیین را هنر قرآنی می دانند، اگر می‌خواهیم جهاد تبیین کنیم باید ابزار و روش های مختلف را به کار بریم.

 

معاف اظهار کرد: بخشی از مردم جامعه ابهاماتی دارند، انسانهای صاحبنظر، دانشگاهیان، روحانیون، نظامیان، مدیران دولتی و هنرمندان باید با ابزارهایشان با زبان رفاقت و مهربانی وارد عرصه پاسخگویی شوند.

 

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی متذکر شد: جشنواره فرهنگی هنری تبیین به دنبال جهاد تبیین و انتقال مفاهیم آن با استفاده از ابزارهای هنری به توده مردم است .

 

وی گفت: جشنواره جهاد تبیین در ۳۰ استان در حال تدارک و برگزاری است اما استانهای کرمان، خراسان رضوی و لرستان زودتر از همه تدارک دیده‌اند.

 

معاف از دست اندر کاران جشنواره ملی موشن گرافیک تبیین که به همت اداره کل ارشاد فرهنگ و ارشاد اسلامی به خوبی برگزار شد تقدیر و تشکر نمود.

 

 

شرکت هنرمندان ۱۵ استان کشور در جشنواره ملی تبیین قرآن و عترت

احمد کاظمی در حاشیه آیین اختتامیه جشنواره ملی تبیین قرآن و عترت با محوریت موشن گرافیک در خرم آباد بیان داشت: از بین ۱۴۷ اثر ارسالی به دبیرخانه این جشنواره از صاحبان ۴ اثر برتر تجلیل شد.

 

رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان بیان داشت: پس از چندین مرحله داوری آثار ارسالی از ۱۵ استان کشور ۳ اثر برتر به عنوان اول انتخاب شدند و یک اثر نیز شایسته تقدیر شناخته شد.

 

وی گفت: در این آیین که به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان برگزار شد در کنار تجلیل از هنرمندان قرآنی جشنواره ملی تبیین، ۵۰ نفر از فعالان، مدیران و مربیان موسسات قرآنی سراسر استان تقدیر شدند.

 

رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان رویکرد این اداره‌ کل را حمایت از فعالیت‌های شاخص و اثرگذار جامعه قرآنی در حوزه قرآن و عترت دانست و گفت: از طرح‌ها، ایده‌های خلاقانه فعالان، مربیان و مدیران موسسات قرآنی حمایت می‌شود.

 

اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
برچسب ها:
دیدگاهها

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

:: یادداشت با نام نویسنده

قالب وردپرسدانلود رایگان قالب وردپرسپوسته خبری ایرانیقالب مجله خبریطراحی سایتپوسته وردپرسکلکسیون طراحی